VOOR DE SNELLE BESLISSERS VOOR 1 MAART 2019 EEN KORTING VAN € 40,00 P.P. 

8 - daagse Modern Linedance / excursiereis naar het Zwarte Woud

Deze reis wordt begeleid door onze DJ/Choreograaf Vincent Versteegh, die regelmatig een workshop Moderne Country en linedance avonden en middagen zal verzorgen.
Naast de linedance activiteiten kunt u gaan genieten van een combinatie van natuur, vakwerkhuizen en klederdracht, die de schoonheid van het Zwarte Woud weergeven. Bijna dagelijks wordt u verrast door de onverwachte natuurlijke schoonheid. Dichte bossen, bergen, smalle riviertjes en groene dalen bepalen het beeld. U kunt dit tijdens de excursietochten en de bezoeken allemaal bewonderen. We gaan niet alleen het mooiste van het Zwarte Woud zien, maar óók proeven. En natuurlijk krijgt u een demonstratie Schwarzwalder Kirschtorte maken. Een bezoek aan een koekoeksklok werkplaats mag natuurlijk niet ontbreken.

Alle in het reisprogramma opgenomen excursies e.d. zijn in de prijs inbegrepen. Bijbetaling tijdens de reis is dus niet aan de orde.

Tijdstip:      Zaterdag 1 juni t/m zaterdag 8 juni 2019
Hotel:          Hotel Bären
Adres:         Dorf 35, D-77784, Oberharmersbach
Website:     www.baeren-oh.de

Het volledige reisprogramma treft u hier aan.
Deze 8-daagse reis kunnen wij u aanbieden voor:

2 – persoonskamer tot 1 maart 2019:
van € 639,00 p.p. voor € 599,00 p.p.

1 – persoonskamer toeslag van:   €   70,00 p.p. 

Inclusief:
♦  Koffie met vlaai in Partycentrum Antoine in Soerendonk;
♦  Vervoer vanaf onze centrale opstapplaats in Soerendonk;
♦  Luxe Comfort Class touringcar met ervaren chauffeur/reisleider;
♦  7 nachten verblijf in Hotel Bären, Dorf 35, Oberharmersbach;
♦  Verzorging op basis van halfpension;
♦  Logies, ontbijt en 3 – gangen diner;
♦  Afscheidsdiner in Partycentrum Antoine in Soerendonk.
♦  Alle genoemde excursies en entreegelden (zie het dagprogramma)
♦  Op diverse avonden Linedance moderne stijl met DJ Vincent.;
♦  2 avonden entertainment vanuit het hotel.

Exclusief:
Verzekeringen, deze kunt u wel via Country Travel afsluiten:
♦  Annuleringsverzekering 6,8 % ;
♦  Reisverzekering € 2,50 per dag;
♦  De niet vermelde maaltijden;
♦  Uw persoonlijke uitgaven zoals drankjes e.d.

Welke excursies en entreegelden zijn in de prijs inbegrepen:
♦  Bezoek aan en boottocht naar de watervallen van Schaffhausen;
♦  Demonstratie Kirschtorte maken;
♦  Bezoek met rondleiding aan Keramisch Museum in Zell;
♦  Bezoek aan het Schwarzwälder Freilichtmuseum Vogtsbauernhof in Gutach;
♦  Bezoek aan een koekoeksklok atelier in Schonach;
♦  Bezoek aan de grootste Koekoeksklok ter wereld in Schonach;

Minimum aantal deelnemers: 30 
Om organisatorische redenen kan worden afgeweken van het programma.

8 - daagse Modern Linedance / excursiereis naar het Zwarte Woud

Zaterdag 1 juni 2019, heenreis
Op de centrale opstapplaats wordt u ontvangen met een kopje koffie met vlaai. Als iedereen aanwezig is, rijden we, met voldoende pauzes, naar Hotel Bären in Oberharmersbach.

DJ / choreograaf  Vincent Versteegh

Zondag 2 juni 2019, Titisee en Freiburg
We rijden via een mooie route naar de Titisee, één van de bekendste en mooiste meren van het Zwarte Woud. De Titisee wordt omringd door bergen, waarvan sommigen zich tot een hoogte van 1500 meter strekken. Het ca. 2 kilometer lange en 500 meter brede meer is, zoals alle natuurlijke meren in het Schwarzwald, ontstaan door een morene, een grotendeels afgesloten gletsjerbedding. Na het bezoek aan de Titisee rijden we naar Freiburg, waar u ongetwijfeld zult genieten van de verschillende bezienswaardigheden op en om de gezellige Münsterplatz. De grote gotische kerk, het Aartsbisschoppelijke Paleis en het laatgotisch ’Kaufhaus’ met zijn trapgevels zijn enkele voorbeelden hiervan. Na het diner de eerst modern linedance avond.

Maandag 3 juni 2019, Watervallen van Schaffhausen
Vandaag staan de beroemde watervallen van Schaffhausen op het programma. We maken een boot-tocht nar de in het midden van de Rijn en waterval gelegen rotsformatie. Uiteraard mag u deze ook beklimmen en maakt u van dichtbij kennis met het oorverdovende geweld van de waterval. Aansluitend krijgt u voldoende gelegenheid om de directe omgeving van de waterval te bezoeken.

Dinsdag 4 juni 2019, Zell en Oberharmersbach
In de voormiddag brengen we een bezoek aan de Zeller Keramiek fabriek, Aansluitend heeft u de gelegenheid om de plaats Zell te bezichtigen en de lunch te gebruiken. Terug in het hotel is er een workshop modern linedance van DJ Vincent. In de pauze van de linedance avond nog een demonstratie Schwarzwalder Kirschtorte maken en krijgt u bij de koffie natuurlijk een heerlijk stuk taart.

Woensdag 5 juni 2019, St. Peterstal-Griesbach, Durbach, Gengenbach, Gutach
Na het ontbijt rijden we via een schitterende route door St.Peterstal-Griesbach en het prachtige wijn-gebied rond Durbach. We maken een stop in de historische binnenstad van Gengenbach. Deze schil-derachtige stad met de vele vakwerkgevels staat geheel onder bescherming van Monumentenzorg. Vervolgens gaan we naar Gutach met het Vogtbauernhof, een openluchtmuseum met gereconstrueerde en traditioneel ingerichte boerderijen met rieten daken.

Donderdag 6 juni 2019, Modern linedance workshops.
De morgen heeft u ter vrije besteding. In de middag geeft Vincent weer een workshop linedance waarna de linedance via het diner doorloopt naar de avond.

Vrijdag 7 juni 2019, Schonach
Het Zwarte Woud is het centrum van de koekoeksklokindustrie. Deze ochtend nemen we een kijkje bij de werkplaats van meneer Robert Herr. Hij maakt de mooiste koekoeksklokken. Uiteraard bezoeken we de grootste koekoeksklok ter wereld. Dan rijden we verder naar het schilderachtige plaatsje Schilt-ach, vroeger een van de hoofdsteden in het Zwarte Woud. Hier is ruimte voor het maken van de prachtigste foto’s. Dit wordt alweer onze laatste modern linedance avond in het Zwarte Woud

Zaterdag 8 juni 2019, terugreis
Aan alles komt een einde, dus ook aan deze mooie reis in de prachtige natuur van het Zwarte Woud. We besluiten deze reis met een heerlijk diner in Partycentrum Antoine in Soerendonk

  • Deze beschrijving wijkt iets af van onze brochure. 

Voor het downloaden en printen van deze reis
click op de afbeelding hieronder