Ad van de Put:
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het organiseren van evenementen.
Country Travel, een 6- jarig Schijndels reisbureau, dat onder het motto “Uw vakantie, onze zorg” uw vakantie tot een succes maakt is een uitvloeisel van die interesse. De 50,60,70 en 80-plussers zijn bij Country Travel aan het juiste adres. De reizen van Country Travel kenmerken zich door hun compleetheid. Wij onderscheiden ons van andere reisorganisaties door in 90% van onze reizen de excursie- en entreegelden op te nemen in de prijs. U wordt dus tijdens onze reizen niet geconfronteerd met prijs verrassingen. De verrassingen zijn de leuke en bijzondere excursies die wij aanbieden. U kunt bij Country Travel terecht voor meerdaagse- en weekend reizen. Maar ook voor eendaagse reizen bent u bij Country Travel aan het goede adres.
Voorafgaande aan de oprichting van Country Travel werd ik in 2005 door de Belgische Country and Western Association benaderd of ik interesse had in een linedance cruise van Zeebrugge naar Hull. Dat was voor mij de start om linedance weekenden en reizen te gaan organiseren.
Eerst nog op vrijwillige basis, maar vanaf 2013, naast de gewone reizen,  als Country Travel.
Tijdens de reizen worden er vele excursies georganiseerd en in de avonduren is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om te linedancen met muziek van DJ’s
Naast Country Travel heb als  countryactiviteit de organisatie van het Country Weekend Oirschot een live evenement dat jaarlijks in het eerste volle weekend van augustus wordt gehouden.
Begin 2021 hebben we, ter versteviging van het bedrijf, een tweede merk aan Country Travel toegevoegd, nl: VDP-reizen. Het opstarten van een nieuw merk in Corona tijd is geen sinecure, maar de eerste resultaten worden zichtbaar.

Wat zijn wij:
Country Travel is een reisorganisatie die volledig verzorgde reizen boordevol activiteiten en uitstapjes organiseert voor de actieve 50, 60 en 70 plusser. Het creëren van een gezellige ontspannen sfeer en onderlinge saamhorigheid van de reizigers staan hierbij hoog in het vaandel.

Waar staan wij voor?
Een volledig reisprogramma, boordevol leuke activiteiten en persoonlijke begeleiding. En dàt alles voor een heldere all-in prijs, zodat u geen verrassingen achteraf heeft. Dáár staan wij voor.

Na een correcte "verzending" ontvangt u een bevestiging email.
Mocht het verzenden niet lukken, herstel dan de pagina via de knop " Stop / Reset".