Ad van de Put:
Al bijna 20 jaar ben ik actief in de Country linedance en – muziek.
In 2005 werd ik door de BCWA benaderd of ik interesse had in een linedance cruise van
Zeebrugge naar Hull.
Dat was voor mij de start om linedance weekenden en reizen te gaan organiseren.
Eerst nog op vrijwillige basis, maar vanaf 2013  als Country Travel.
Tijdens de reizen worden er vele excursies georganiseerd en in de avonduren is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om te linedancen met muziek van DJ’s
Naast Country Travel ben ik ook mede organisator van de linedance middagen met live muziek in Zalencentrum Prinsenhof in Best. Als laatste countryactiviteit is er dan nog de organisatie van het Country Weekend Oirschot een live evenement dat jaarlijks in het eerste volle weekend van augustus wordt gehouden.

Bert Oppers: 
Al in 1974, tijdens mijn diensttijd bij de Luchtmacht door de Amerikaanse militairen, besmet geraakt met het Country Muziek virus. Vanaf dat moment ben ik ook de Countrymuziek gaan verzamelen. In 1986 ben ik als vrijwilliger betrokken geraakt bij het Country Weekend in Oirschot en ben daar nog steeds actief in. Ook bij het Country Weekend Karpendonkseplas in Eindhoven ben ik enkele jaren actief geweest als vrijwilliger. In 1994 ben ik als assistent begonnen met het Country Linedance les geven, waarna ik samen met mijn vrouw in 1997 de Chairtown Country Dansers heb opgericht. Ook ben ik in de eigen club, in Best en bij Country Travel actief als Country DJ en beleef daar veel plezier aan. Kortom, ik ben helemaal weg van Country en vindt het een leuke hobby.

Wat zijn wij:
Country Travel is een reisorganisatie die volledig verzorgde reizen boordevol activiteiten en uitstapjes organiseert voor de actieve 50, 60 en 70 plusser. Het creëren van een gezellige ontspannen sfeer en onderlinge saamhorigheid van de reizigers staan hierbij hoog in het vaandel.

Waar staan wij voor?
Een volledig reisprogramma, boordevol leuke activiteiten en persoonlijke begeleiding. En dàt alles voor een heldere all-in prijs, zodat u geen verrassingen achteraf heeft. Dáár staan wij voor.

Voor het downloaden of printen van deze pagina
click op het printer logo hieronder.

Na een correcte "verzending" ontvangt u een bevestiging email.
Mocht het verzenden niet lukken, herstel dan de pagina via de knop " Stop / Reset".