Alleen nog op aanvraag

Linedance in Drenthe op de muziek van DJ Henk  

Even ontspannen in deze mooie provincie en uw dansvrienden weer ontmoeten in een ontspannen sfeer. Dat kunt u met dit heerlijke lange 4-daagse weekend in het prachtige Drenthe. En dan in de avonduurtjes heerlijk dansen op de country muziek van DJ Henk.
Dit weekend met eigen vervoer wordt gehouden van:

Tijdstip:          4 t/m 7 november 2021
Hotel:              Hotel Eeserhof, Dorpsstraat 2, 9536 PD Ees
Website:          https://www.hotel-eeserhof.nl/

Deze 4-daagse reis kunnen wij u aanbieden voor:

2 – persoonskamer:                       €    269,00  p.p.
1 – persoonskamer toeslag van   €      50,00  p.p.

Inclusief:
♦    Verzorging op basis van halfpension;
♦    2/3 linedance avonden met DJ Henk;
♦    Toeristenbelasting.

Exclusief:
Verzekeringen, deze kunt u i.v.m. Corona nu niet via Country Travel afsluiten.
♦   Annuleringsverzekering  7,4 %
♦   Reisverzekering  € 2,50 per dag incl. poliskosten
♦   De niet vermelde maaltijden;
♦   Uw persoonlijke uitgaven zoals drankjes e.d.;
♦   Vervoer

Minimum aantal deelnemers: 25


 

Linedance in Drenthe op de muziek van DJ Henk  

Dag 1
Vanaf 15.00 uur kunt u bij de receptie inchecken in het hotel. De tijden voor het diner e.d. ontvangt u bij aankomst. Om 20.00 uur vangt de linedance avond met DJ Henk aan. We hebben voor u een prachtige zaal gereserveerd waar u conform de richtlijnen van het RIVM kunt dansen. Natuurlijk is het gezonde verstand ook hier van toepassing bij de naleving van deze richtlijnen.

Dag 2 en 3
U bent welkom om aan te sluiten bij een heerlijk ontbijt. Bezoek in de buurt van het hotel verschillende gezellige dorpjes en stadjes. Bij de receptie van het hotel zijn er diverse prachtige routes verkrijgbaar. Orvelte, een monumentendorp teruggebracht in de staat waarin het zich bevond in de jaren 20/30 van de 19e eeuw. Een echte aanrader!. En vergeet natuurlijk ook de diverse hunebedden niet. Ook de vestingstad Coevorden, en de diverse beelden- en galerietuinen zoals in Gees en Hooghalen wilt u zeker niet missen.  Verder vindt u in Drenthe tal van andere bezienswaardigheden zoals het Wildlands Noorder Dierenpark Emmen, Openluchtmuseum Ellert Brammer, Plopsa Indoor in Coevorden, Het Planetron in Dwingeloo, Verkeerspark Assen, Veenpark in Barger-Compascuum. Het TT-circuit TT-hal met zijn vele evenementen, concerten en races. In de directe omgeving vindt u verder nog het dorp Westerbork. Het Herinneringscentrum Westerbork en het Voormalig Kamp Westerbork  vertellen het indrukwekkende verhaal over Drenthe in de Tweede Wereldoorlog.

Na uw terugkomst in het hotel kunt u weer genieten van het diner. De avonden zullen weer worden ingevuld met de muziekklanken van DJ Henk. En wie weet vullen we een van de avonden nog wel op een andere manier in.

Dag 4.
Het is zondag ochtend en we genieten van ons laatste ontbijt in het hotel. U gelieve om 11.00 uur de kamers te verlaten. Na het uitchecken keert u wee huiswaarts en wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf in hotel Eeserhof en wensen u een veilige terugreis.