NOG ENKELE KAMERS BESCHIKBAAR

 

3 - daagse Valkenburg met DJ Henk
Nog enkele kamers beschikbaar 

Even ontspannen in deze coronacrisis en uw dansvrienden weer ontmoeten in een ontspannen sfeer. Dat kunt u tijdens deze 3-daagse in het prachtige Valkenburg. En dan in de avonduurtjes heerlijk dansen op de country muziek van DJ Henk. Alles conform de RIVM - richtlijnen. 
U loopt geen financieel risico indien deze 3 - daagse onverhoopt niet door mocht gaan. U betaalt nl. pas 2 dagen voor vertrek en nadat u van Country Travel bericht heeft ontvangen dat de 3 - daagse doorgaat.

Deze 3 – daagse met eigen vervoer wordt gehouden van:

Tijdstip:       Woensdag 8 t/m vrijdag 10 juli 2020
Hotel:           Hotel Schaepkens van St. Fijt
Adres:          Nieuweweg 40-44, 6301 EV  Valkenburg
Website:      www.hotelschaepkens.nl

Deze 3-daagse kunnen wij u aanbieden voor:
2 – persoonskamer:                       € 159,00 p.p.
1 – persoonskamer toeslag van:  €   35,00 p.p. 

LET OP: U betaalt pas 2 dagen voor vertrek en nadat Country Travel u daarom heeft verzocht.

Inclusief:

♦  2 nachten verblijf in Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg;
♦  Verzorging op basis van half pension, ontbijt en diner;
♦  2 linedance avonden met DJ Henk;
♦  2 x Daags Happy Hour;
♦  Om 10.30 en 15.30 uur gratis koffie/thee;
♦  Gratis entree tot Holland Casino;
♦  Gratis Wifi.

Exclusief:

♦  De niet vermelde maaltijden;
♦  Uw persoonlijke uitgaven zoals drankjes e.d.
♦  Vervoer

Aantal deelnemers: 28
Om organisatorische redenen kan worden afgeweken van het programma.

Dag 1.

Vanaf 15.00 uur kunt u bij de receptie inchecken in het hotel. De tijden voor het diner e.d. ontvangt u bij aankomst. Met DJ Henk kunt u in prachtige zaal, maar wel conform de richtlijnen van het RIVM dansen. Natuurlijk is het gezonde verstand ook hier van toepassing bij de naleving van deze richtlijnen.

Dag 2.

U bent welkom om aan te sluiten bij een heerlijk ontbijtbuffet. U kunt bv. Valkenburg gaan bezichtigen of maak de mooie Mergellandroute. Of breng een bezoek aan de glasblazerij van Gerardo Cardinale in Vaals. Maar ook het prachtige Maastricht, waar u op eigen gelegenheid de stad kunt verkennen, is zeker de moeite van het bezoeken waard. Geniet o.a. van het Vrijthof en de Sint Servaas basiliek.
Maastricht is vanuit Valkenburg met de trein gemakkelijk te bereiken. Het station lig bijna naast het hotel. In het hotel treft u vele voorbeelden van te bezoeken bezienswaardigheden aan.
Na uw terugkomst in het hotel kunt u weer genieten van het diner. Ook deze avond zal DJ Henk met muziek en zang de Linedance avond begeleiden.

Dag 3.

Het is vrijdagochtend en we genieten van ons laatste ontbijtbuffet in het hotel. U gelieve om 11.00 uur de kamers te verlaten. Na het inchecken keert u weer huiswaarts en wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf in hotel Schaepkens van St. Fijt en wensen u een veilige terugreis.

Vervoer:
U komt met eigen vervoer naar Valkenburg. Uw auto blijft veilig op de bewaakte parkeerplaats staan. Deze parkeerplaats is geheel gratis.
Het hotel ligt tegen het centrum van Valkenburg en is ook met openbaar vervoer goed te bereiken. Het station ligt op 300 meter van het hotel.


Voor het downloaden of printen van deze reis
klickt u op het logo hieronder