3 – daags linedance weekend met Thilly Frank in het Brabantse Land

Het Brabantse Land trekt vele mensen aan. Wilt u wandelen, fietsen, een leuke brouwerij bekijken, het kan er allemaal. Hotel Auberge De Hilver ligt midden in het Kempische landschap en is een voorbeeld van rust en schoonheid. Dit charmante en stijlvolle hotel heeft een verfijnd restaurant met een open haard en een prachtig terras. Een gastvrije een veelzijdige omgeving waar we de medewerkers van het hotel u graag de weg wijzen naar de pareltjes van dit gebied. Zo kunt u dit gebied optimaal ontdekken.

Hotel:         Charme Hotel Auberge De Hilver
Adres:         Westelbeersedijk 6, 5087 TK, Diessen

Het volledige reisprogramma treft u hier aan:

Verzorging
Half Pension

Noord-Brabant
Ervaar de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het hotel ligt midden in de Brabantse Kempen van waaruit u prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Ervaar het Bourgondische karakter van deze streek en geniet van de prachtige omgeving.
Hampshire Hotel Auberge De Hilver staat zeer goed bekend en ligt in een mooie omgeving. Dit charmante en stijlvolle  hotel heeft een verfijnd restaurant met een open haard en een prachtig terras. Het biedt smaakvol ingerichte kamers, die elk over een luxe badkamer beschikken.

Inclusief:
♦  2 x linedance avonden
♦  Half pension
♦  Toeristenelasting

Exclusief:
Verzekeringen, deze kunt u wel via Country Travel afsluiten:
♦  Annuleringsverzekering 6,9%
♦  Reisverzekering € 2,50 per dag.
♦  De niet vermelde maaltijden
♦   
Uw persoonlijke uitgaven zoals drankjes e.d.
♦  Eigen vervoer

Minimum aantal deelnemers: 30
Om organisatorische redenen kan worden afgeweken van het programma.


 

Dagprogramma 3 – daags Linedance weekend met Thilly Frank

Dag 1.
U komt op eigen gelegenheid naar het Brabants Land en zult zodra u het hotel nadert al kunnen genieten van de rustige, mooie, landelijke omgeving. U wordt na het heerlijke diner expliciet verwent met live optredens van o.a. Robert Lottmann en Robbie Masters. Bij goed weer heeft Thilly Frank een heel leuke manier gevonden om de avond af te sluiten. Laat u dus door haar verrassen.

               

 Robbie Masters  /  Robert Lottmann                    Thilly Frank

Dag 2.
Deze dag kunt u tot aan het diner geheel zelf invullen. Het Oer Brabantse Etablissement  “In den Bockkenreyder “ ligt op wandelafstand van het hotel en is bekend om zijn gemoedelijkesfeer.
Maar ook het Museum Dansant en Museum Soet & Vermaeck in Hilvarenbeek en Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot zijn een bezoekje meer dan waard. En wilt u naar een grote attractie, de Efteling en Safaripark Beekse Bergen zijn zeer nabij. En in de avond gaan de beentjes weer van de vloer op de klanken van de countrymuziek met DJ.

Dag 3.
Aan alles komt een einde, dus ook aan dit weekend. Nadat u heeft genoten van het Kempisch Ontbijt kunt u natuurlijk nog de verdere omgeving van het hotel gaan verkennen, waarna u weer huiswaarts keert.

Voor het downloaden en printen van deze reis
click op het logo hieronder