Noorwegen

Heel mooi, super, gezellig en schitterend Noorwegen

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Dit land is zo mooi, veel te zien en we hebben veel gedaan, Ad heeft weer super geweldige vakantie voor ons gemaakt, Of we nu op de boot, bus, hotel, wandelen, klimmen, drankje, savonds spelletje, het was helemaal top, zelfs in de bus kwamen we niks tekort, ook dank aan Theo met tussendoor uitleg en nog meer leuke tussenstops, genoten van deze mooie vakantie

Country Travel super bedankt, bedankt voor deze top vakantie

Anoniem

Genieten in Noorwegen

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

In juli hebben wij een 2-weekse rondreis door Noorwegen met Country Travel gehad. Met een leuk gezelschap hebben we schitterende natuur gezien, o.a. bergen, fjorden en gletsjers, waarbij we ook mooie en leerzame excursies gedaan hebben. De verschillende hotels waren van erg goede kwaliteit. Kortom, we hebben genoten!!

Met dank voor de goede organisatie,

Anoniem

Noorwegen, een super mooi land

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Noorwegen een super mooi land ! Jaren terug zelf met auto, maar nu ervaren met een perfect verzorgde reis.

Zorgeloos kunnen genieten!

Anoniem

Een reis om niet te vergeten

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Een prachtige reis naar Noorwegen gemaakt. Die we niet snel zullen vergeten .De mooie natuur, rotsen, sneeuw op de bergen ,watervallen. De hotels waar we verbleven. De busreis met ervaren chauffeur. De bootreis. Te veel om op te noemen. Het was echt de moeite waard.

Anoniem

Zeker aan te bevelen

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Het was een reis om nooit te vergete, We hebben veel gezien en mooie plekjes bekeken. Als je nog een reis naar Noorwegen organiseert dan zal ik hem zeker aanbevelen.

Anoniem

 

Rijn Cruise

Geen titel

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Super reis en heel gezellig.

Ellie en Renate

Rijncruise country Travel.

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Een aanrader deze rijncruise. We hebben er van genoten. Attent personeel. Heerlijk gegeten, keuze menu. Leuke uitstapjes. De avonden dansen op Line dans muziek. Het was top geregeld.

Wim en Gerda

Rijncruise met de Rhein Prinzessin

Rated 5 out of 5
9 november 2022

Het was een fantastische reis, mooi schip met prima personeel en fantastisch eten,

Country Travel heeft alles prima geregeld.

Sandra

Van begin tot einde ontspannend reis

Rated 5 out of 5
8 november 2022

Het was een super, ontspannende en lekkere reis. We hebben heel goed geslapen, fantastisch gegeten. Er waren heel mooie georganiseerde uitstappen. ‘S avonds waren er prachtige country avonden. De bemanning was heel vriendelijk. Alles bij alles een SUPER 4 daags. We hebben ervan genoten. Een echte aanrader.

Silver-Fox en Lady Rena

in één woord geweldig

Rated 5 out of 5
8 november 2022

wat een feest was het deze keer om met Country Travel een rijncruise te maken. Vanaf het moment van in de bus stappen naar Dusseldorf tot en met het verlaten van de boot. Wat een fantastisch team mensen asn boord van de Rhein Prinzessin.. voor alles stonden ze voor je klaar. Mooie hutten en fanatisch lekker eten.. zou zo weer mee gaan met deze reis

Alie