Heel mooi, super, gezellig en schitterend Noorwegen

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Dit land is zo mooi, veel te zien en we hebben veel gedaan, Ad heeft weer super geweldige vakantie voor ons gemaakt, Of we nu op de boot, bus, hotel, wandelen, klimmen, drankje, savonds spelletje, het was helemaal top, zelfs in de bus kwamen we niks tekort, ook dank aan Theo met tussendoor uitleg en nog meer leuke tussenstops, genoten van deze mooie vakantie

Country Travel super bedankt, bedankt voor deze top vakantie

Anoniem

Genieten in Noorwegen

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

In juli hebben wij een 2-weekse rondreis door Noorwegen met Country Travel gehad. Met een leuk gezelschap hebben we schitterende natuur gezien, o.a. bergen, fjorden en gletsjers, waarbij we ook mooie en leerzame excursies gedaan hebben. De verschillende hotels waren van erg goede kwaliteit. Kortom, we hebben genoten!!

Met dank voor de goede organisatie,

Anoniem

Noorwegen, een super mooi land

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Noorwegen een super mooi land ! Jaren terug zelf met auto, maar nu ervaren met een perfect verzorgde reis.

Zorgeloos kunnen genieten!

Anoniem

Een reis om niet te vergeten

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Een prachtige reis naar Noorwegen gemaakt. Die we niet snel zullen vergeten .De mooie natuur, rotsen, sneeuw op de bergen ,watervallen. De hotels waar we verbleven. De busreis met ervaren chauffeur. De bootreis. Te veel om op te noemen. Het was echt de moeite waard.

Anoniem

Zeker aan te bevelen

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Het was een reis om nooit te vergete, We hebben veel gezien en mooie plekjes bekeken. Als je nog een reis naar Noorwegen organiseert dan zal ik hem zeker aanbevelen.

Anoniem

Een aanrader

Rated 5 out of 5
30 juli 2022

We hebben enorm genoten van de prachtige reis naar Noorwegen.Alles was prima geregeld. De boottochten door de fjorden. De wandeling op de gletsjer. Regelmatig een korte of langere stop bij een uitzichtpunt of waterval. Heel veel mooie dingen gezien. Te veel om op te noemen.

Deze reis is echt een aanrader.

Anoniem

Alle excursies inclusief

Rated 5 out of 5
30 juli 2022

Een goed georganiseerde rondreis per bus waarbij de excursies inclusief zijn. De excursies zijn zonder meer allemaal aanraders.

Wij hebben een zeer interessant deel van midden Noorwegen bezocht en kijken terug op een reis die we als een topper beschouwen.

Anoniem

Wat een prachtige reis naar Noorwegen

Rated 5 out of 5
29 juli 2022

De reis naar Noorwegen was in één woord FANTASTISCH! Alles goed geregeld, prachtige excursies, goede chauffeur, gezellig gezelschap en alles super georganiseerd!

Anoniem

Noorwegen, mijn wens uitgekomen

Rated 5 out of 5
29 juli 2022

Altijd een wens geweest on naar Noorwegen te gaan met bus. boot en trein.

Terugkijkend heb ik alles in deze geweldige busreis gehad en genoten van de natuur, ons gezelschap en met onze zeer ervaren chauffeur Theo die ons een sterk staaltje stuurmanskunst liet zien.

Adembenemende reis.

Anoniem

Prachtige Natuur

Rated 5 out of 5
29 juli 2022

Noorwegen heeft een prachtige natuur. Diepblauwe fjorden-hoge bergen-groene valleien. In een woord geweldig. Echt een aanrader. Zeker met Country Travel.

Anoniem